ʻO ka hui pūʻana o nā kala i loko -ʻo nā rula mau

ʻO ka hopena o ka hale e pili ana i nā meaʻono a ka mea nona ka'āina, e pili ana i keʻano a me ka pilina o nāʻohana o kaʻohana. Hiki i nā kuleana o nā kānāwai o ka pōʻai kala ke kōkua i ka hoʻoponopono i nā kuhi, hoʻonāuki i ka kohoʻana i nā mea i loko a me ka maikaʻi.

ʻO nā mea hoʻonani lapuʻia o nā lumi

Ke pāʻani nei i ke aka, hiki iāʻoe ke hana i kekahi hananaʻike nui, hoʻonui a ho'ēmi paha i kahi, e lawe mai i kahi lumi mālie a mehana. Hōʻikeʻia nā pale i loko o ka'ōpū e nā pale a me ka pepa kiʻi pepa, nā lako, nā papahele a me nā mea hoʻonaninani. Ke kūʻaiʻana i nā kūʻai, e noʻonoʻo i ka manaʻo hana o nā lumi a me ka kuhikuhi stylistic, a ke kau pinepine nei iā mākou i kekahi mau papa.

ʻO ka hui pūʻana o nā kala i loko o ka lumi kuke

Kahi no ka kukeʻana a me kaʻaiʻana no ka mea he mea hoʻonanea ke kala a mea kōkua paha e hoʻomaha a hōʻemi i ka makemake. ʻO kekahi laʻana,ʻo ke aka o ke alauli e kōkua ai i ka hoʻomaha, i hoʻoulu'ōmaʻomaʻo, a me kaʻulaʻula a me ke alani , me ka ikaika nui, ua hoʻouluʻia i kaʻoihana. ʻO kaʻili o kaʻili maikaʻi e like me ke poʻo poʻo kahi papahele paha, akāʻo kēia koho e pono ai keʻano o ka manaʻo a me ka hilahila i nā mea liʻiliʻi. ʻO ka hui pūʻana o ka pena i loko o ka lumi kuke me ka keʻokeʻoʻole. ʻO nā momona māmāʻaʻole haʻahaʻa ia i ka wā e hiki mai ai i ke kaupaku a me ka kohoʻana o ke kahua kumu.

I nā manawa a pau, e noho mau ke kīnā. Ke loaʻa nei kā lākou mau mea e kākoʻo ana i nā'ōuli a me keʻano o nāʻano. ʻO ko lākou hoʻonanea i ka maluhia a me ke kāohi. ʻO ka hui pūʻana o ka lauoho, kaʻeleʻele a me ka beige i loko o ka hale, he mea like i loko o keʻano o nā kala a me nāʻale. Hiki i nā mea hoʻohālike ke hoʻohālike me kaʻeleʻeleʻeleʻele. ʻO nā hale ka pouli, nā paia a me nā mea kani kelepona, e pili ana me kaʻulaʻula, keʻokeʻo a me ka'ōmaʻomaʻo, e hauʻoli i nā mea aloha i ka hana hou. ʻO lākou ka mea mua e hopu i kou maka. ʻO ka hikiʻana o ka pō e pono i kahi ana a me ka mālamalama kūpono.

ʻO ka hui pūʻana o nā kala i loko o ka lumi moe

I loko o kēlā me kēia kala keʻano o nā aka e pili kokoke ana i ka papa. ʻAʻole pono lākou i kahi hoʻomaha a kūpono i kahi hoʻomaha piha no nā poʻe o nā makahiki a me keʻano. ʻAʻole nā ​​hiʻohiʻona o nā monochromone e nānā i ka mahalo, ua hoʻonuiʻia lākou me nāʻahu'ālohilohi a iʻole e loaʻa i nā mea leʻaleʻa. Hiki ke hoʻololiʻia ka huiʻana o nā kala i loko o ke keʻena ma ka hoʻololiʻana no ka manawa o ka makahiki. E hauʻoli nā ululāʻau, nā moe moe, a me nā pākū pale i ka hoʻoilo a hoʻomaʻamaʻa i nā kau wela. ʻO Textiles ka mea kōkuaʻoi loa i ka mea nāna e mālama. E kū'ē i ka hope o kahi pila monopona nānā nani i nā pale pale.

ʻO ke kūlana kiʻekiʻe i loko o ka lumi moe he beige. ʻO kaʻulaʻula, he'ōmaʻomaʻo, he uliuli a me ka poni. Loaʻa nā papahana hoʻokipa ma ka kohoʻana i ke poʻo hina a me ka'ōmaʻomaʻo. Ke hui nei lākou i loko o ka mele melemele,ʻonika, blue a lilac me ka hina, a iʻole e hana i nā lelo o ka mint, kaʻoliva a me ka pistachio me ka keʻokeʻo a me kaʻulaʻula. Mai'ōleloʻoe e hana i kahi e hoʻonani ai i ka hoʻohālike, hoʻololi lākou i ka manaʻo o ka mea e makemake e hoʻomaha. ʻO kekahi meaʻokoʻa a paʻakikī keʻano heʻeleʻele aʻeleʻele a keʻokeʻo keʻokeʻo, e pili pinepine ana i nā mea hoʻonaninaniʻeleʻele.

ʻO ka hui pūʻana o nā kala i loko o ka lumi noho

Nohoʻia ka lumi noho i loko o ka hale i kahi hui kūʻokoʻa a iʻole e hana hou i nā hana o nā keʻena'ē aʻe. ʻO kēia kumuhana, e like me nā kukui, hoʻopili i ka koho o ka palette kala, i mea e hana pū me. Ke puka aku nā puka makani i kaʻaoʻao hema,ʻo ka hui pūʻana o ka uliuli i loko me ka keʻokeʻo a me ka'ōmaʻomaʻo me nā'ōmaʻomaʻo'ōpiopio o ka'ōleʻele e holomua. ʻO ka mea koʻikoʻi o kēia hoʻolālā he meaʻono a me kekahi mea'ē aʻe. Ma kēia kulekele, e hana i ke keʻena me ka lawaʻole o ka lā, e koho ana i nā kani wela.

ʻO ke kikowaena o ka lumi hoʻolālā aʻo ia nō ke kumu. Me nā pā, nā noho, ka papa a me nā noho, hanaʻo ia i hoʻokahi mele ma kaʻaoʻao āpau a hapa paha o ia mea, inā hoʻohanaʻia ka hoʻonaʻauao. ʻO ka hui pūʻana o nāʻene o nā mea hana i loko o ka hale ma luna o ka hoʻokaʻawale a iʻole ka lokahi me kahi kahua maʻamau. Hoʻonuiʻia ka nānāʻana i nā moku. ʻO ko lākou mau'āpana kalaunu no ka nohoʻana i kahi keʻena monopona, kopeʻana i nā pale a me nāʻano o nā mea'ē aʻe. Hoʻolālāʻo Ultramodern stylistic i kahi hui o nā kū'ē, e hōʻike ana i nā'ahuʻolu memele e pili ana i kahi kumu.

ʻO ka hui pūʻana o nā kala i loko o ka nursery

Kūkākūkā nā mea kūikawā i kahi keiki liʻiliʻi i loko o ke kala o ke keʻena e loaʻa i ka hopena o ka mālie a me ke aloha. Hiki i nā kiʻiʻoniʻoni ke mahalo wale i ka mea ulu. ʻO ke kele nui i loko o ke keʻena a me ka huiʻana oʻelua mauʻaneʻi aʻoi aʻe paha eʻoi aku ka maikaʻi o ke kohoʻana me ka pēpē, iʻole e hōʻeha i kāna psyche psych. ʻO ka maʻamau,ʻo nā kaikamāhine e ho'āʻo e hoʻohui i kahi wahine i loko o ka lumi. ʻO ka moku'ōpiopio ke kumu o ka waiwai o ka poʻe pōā, ka ikaika a me ka ikaika o ka poʻe holo moana a me ka poʻe malihini. Hiki i nā kānāwai e hiki ke wāwahi a hoʻoponoponoʻia no kāu mau keiki.

ʻO ka hui pūʻana o nā lelo i loko o nā'ōniʻomaʻi a keʻokeʻo me nā keʻokeʻo, nā meaʻeleʻele a me kaʻeleʻele,ʻaʻole iʻoi aku ka mea maʻamau ma mua o ka lehulehu o ka uliuli me ke keʻokeʻo a me ka melemele, aiʻole ka'ōmaʻomaʻo me ka salakeke. Ke kākoʻoʻia nei ka nohona manaʻo maikaʻi e nā pastel mau. ʻO ke lumi, i hanaʻia i kahiʻano pāʻani me keʻano o nā lau mahana a me ke anuanu,ʻaʻoleʻo ia e nānā aku i ka pōʻino. He mea maʻalahiʻole nā ​​mākua e haʻalele i nā paia, ua hoʻonaniʻia me nā pena, nā kiʻi a me nā mea i hanaʻia e ka lima. Ma ke kilo kilokilo kiʻi liʻiliʻi liʻiliʻi a nui loa ma waena o ka manawa a ma luna paha o kekahi o nā paia, i kohoʻia no ka hoʻohālike. ʻO kekahi hana like e hana ana i kahi hoʻohui o nā mea paʻa.

ʻO ka hui pūʻana o nā kala i loko o ka halepaku

Hōʻike ka lumi hale no ka like o nā mea like a me nā mea hoʻohana. ʻO keʻano o keʻano i hoʻohālike i ka kukui, kaʻili a me nā mea e pono ai no kona hoʻolālāʻana. Inā kohoʻoleʻoe me nā kala, hikiʻole keʻoluʻolu i ke kaʻina hana no ka holoiʻana. ʻO ka hui pūʻana o ka pena i loko o kekahiʻauʻau volumetric e like me ka nui o nā mea hiki ke hoʻohuiʻia me kekahi malu'ē aʻe, ma keʻano likeʻole i kekahi wahi liʻiliʻi. Eʻano liʻiliʻi paha kahi lumi liʻiliʻi ināʻoe e pouli. ʻO ka pāʻaniʻana i nāʻoni, hoʻololi maoli i kaʻikeʻike o kahi āpau.

Ma ka hoʻolālā hale hoʻolālā,ʻaʻole i manaʻoʻia kahi leo. ʻO ka hui ponoʻana oʻelua mauʻanuʻu aʻoi aʻe paha, he hōʻailona o kahi mea i hoʻomaʻemaʻeʻia, a hāʻawi iā ia he mea hoʻonani. ʻO ka alakaʻi alakaʻi ka mea nui, kahi e pono ai ke kuʻikuʻi i ke kohoʻana i nā pena. ʻO ka hui pūʻana o kaʻeleʻele i loko me ka keʻokeʻo e hōʻike ana i kahiʻano kelepona, keʻano o ka'ōmaʻomaʻo a me ka'ōmaʻomaʻo keʻano o ka'āina. E hōʻoiaʻiʻo mai ana nā haku o Feng Shui iā mākou e pili ana ka pāpale lelo i loko o ka lumi hale no ka hoʻomaha, ke kaumaha a me ka luhi, no laila eʻoi aku ka maikaʻi e hōʻole i nā kani hoʻokūkū.

ʻO nā hui punipiki maikaʻi loa i loko

Inā mākou e noʻonoʻo i ka hoʻolālāʻana o Itten i ka pōʻai,ʻo ka hui pūʻana o nā lelo i loko o ka hale, e pau ia i ka mea e hikiʻole ke hoʻopili. ʻO ia kekahi o nā kumu o kaʻike, e kuhikuhi ana iā mākou i ke ala e hiki ai ke aloha. Ke kohoʻia ka wahi o kaʻulaʻula, ka melelena, kaʻulaʻula, a me ko lākou mauʻale. Me ka makaʻuʻole, hiki iāʻoe ke hoʻohui i nā lelo e pili ana a me ka mālama, i kaʻaoʻao e kū pono ana. I ka hihia mua, loaʻa nā hui pūlohelohe, ma ka lua like. Iʻole e kuhihewa, pono e hahai kekahi i nā hana a ka mea noiʻi kaulana.

ʻO ka pōʻaiʻo Itten

Me ka ikaika, ka maʻemaʻe a me ka māmā o nā kani e kūpono i kēlā me kēia lā i ke ola o kēlā me kēia ao. I loko o kaʻoluʻolu,ʻo ka hopena o ka hopena e loaʻa ai i ka mea keʻano. ʻO ka mālamaʻole i nā kānāwai i hoʻoholoʻia e nā mea hoʻolālā, he mea weliweli ka mea e hōʻehaʻole ai i konaʻano, akā e hōʻike pū ana hoʻi i kona kino i nā maʻi.