ʻO ka huamata maʻamau "ʻO Olivier" me ka hulu - meaʻai

No nā mea i poinaʻole i keʻano o ka hua pele kaulanaʻo "Olivier" me ka hulu, ua hāʻawi mākou i nā koho no ka hoʻomākaukauʻana i kēia mea pāʻina nui kaulana o ka New Year, a he malihini ia i kaʻaina.

Salame "Olivier" me ka hulu a me ka'ōmaʻa hou - ka meaʻai

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Holo mākou i ka'ōlaʻiʻuala a me nā kāloka a hoʻolapalapa i ka wai a hiki i ka mākaukau. I kahi'ē aʻe, e kuke i nā huapalapala paʻakiki a hoʻokomo i loko o ke kai anuanu no hoʻokahi minute. Ke hoʻomākaukau, hoʻomaha mākou i nā mea kanu, hoʻomaʻemaʻe aʻokiʻoki i nā'āpana liʻiliʻi. Hoʻopukaʻia nā hua, i hoʻomaʻemaʻeʻia, kaukiko, a iʻole ka waiū, holoiʻia a hoʻomaloʻoʻia i ka mau kukama maloʻo a me kaʻaila i ka palaoa. Piʻiʻia ka mau'ōleʻa mai ka pahu a me ka pahu pahu a'ō'ō.

A laila hiki iāʻoe ke hana i nā meaʻelua. E hoʻohui i nā mea i hoʻomākaukau pūʻia, me ka pāʻana i ka peas canned me ka'ōpala, ka paʻakai a me ka wā me ka mayonnaise. Akā, no kaʻoi aku o kaʻono o kaʻono o ka pākaukau i hoʻomākaukauʻia, ua'ōlelo nā kumu hana'ākōkōʻikeʻia e hui me ka hui pū i nā mea hana a kēlā me kēia, e hoʻomaka me nā mea mālama maikaʻi a hoʻopau me nā mea haʻahaʻa. ʻO kāu koho ka mea āu.

Hoʻomoʻaʻia ka saladi "Olivier" i loko o ke kīʻaha salai, a inā makemakeʻia, e kāhiko mākou no konaʻaʻai maikaʻi.

Salame "Olivier" me ka hulu pīpī, ka moa a me nā kukama piʻo

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

No ka hoʻomākaukauʻana i ka sālani "Olivier" pono mākou i ka'ōmoa mīkini, nāʻualaʻono a me nā kāloka e pau. E'ōpala i ka wai i ka wai aiʻole e kukeʻai no nā kāne.

I ka manawa hoʻokahi, e kuke i nā huapalapala pa'ūpī, e hoʻokomo iā lākou no hoʻokahi minute i ka wai anuanu, a laila mālama i ka iwi. I ka mākaukau, ua holoi mākou i nā meaʻai.

Hoʻomoʻaʻia nā hua kanu i hoʻomākaukauʻia, kaʻiʻo moa, nā hua a me ka hausa puaʻa i loko o nā'āpana liʻiliʻi. Pēlā nō, kūkōʻia i nā kukama a me nā'aleʻa.

E hoʻokuʻu i nā mea i hoʻomākaukauʻia, e hoʻopili i ka peas kalo, ma mua o ka hoʻokomoʻana i loko o ka momona, ka wā me ka mayonnaise a me ka paʻakai. Hoʻohuiʻia nā mea'eneʻena a pau, e hoʻokomoʻia i loko o ke kīʻaha salala, a inā makemakeʻia, hāʻawi mākou i ke kīʻaha i nā hiʻohiʻona nani, e hoʻoulu ana me nā lālā o nā kīʻaha hou a me nā hua manu.

Salame "Olivier" me ka hulu a me nā kupa - meaʻai

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

ʻO ka pīpī me nā kāloka koʻu a me ka'ōpala a hiki i ka manawa i hoʻomākaukau. Hoʻopiha mākou i ka wai a hoʻonolu ke aʻa. Hiki i nā pua liʻiliʻi i ka paʻakai paʻakai, hoʻokomoʻia i loko o ka wai anuanu no hoʻokahi minuke a laila hoʻomaʻemaʻe. Ua nininiʻia nā kuʻupuʻu Peeled me ka waiʻaila, kohua hoʻokahi minute a hoʻihoʻi aku i ka poho.

ʻO nā huapalapalaʻaila, nā hua, nā cucumama i kālaiʻia a me ka'ōhihikiki kaukō i kāohiʻia i loko o nā'ō liʻiliʻi. Hoʻopuniʻia nā kinakoki ma nā'āpana like i ka nui no kaʻokiʻana i nā mea'ē aʻe.

E hoʻohui i nā mea i hoʻomākaukauʻia i loko o kahi kīʻaha nui, e hoʻopili i ka peas kalo, ka hola me ka paʻakai a me ka mayonnaise a me ka hui.

Hoʻomoʻa mākou i ka sālalā i hoʻomākaukauʻia i loko o ka pāladi salaʻi, pritrushivaem nāʻalaniʻulaʻula maikaʻi a maikaʻi loa a hoʻonaniʻia i ka makemake me nā'aleʻa holoʻokoʻa.