ʻO kaʻoi aku ka maikaʻi - BCAA aiʻole nā ​​amino acids?

Amino acids - ka mea nui o nā protein a me nāʻiʻo muscle,ʻoiaʻiʻo, he pūmua like ia, hoʻokahi wale nō. Hāpai nui lākou i ka hana a ke kino o ke kanaka, komo i ka hana o nā mea ola a pau, hoʻoponopono i ka hanaʻana o nā hormones, hānai i nāʻiʻo a no lākou kekahi mea hale. Hoʻokaʻawaleʻia nā amino a pau i 3 mauʻano:

ʻO ka BCAAʻekolu mau amino acino (valine, leucine, isoleucine) me kahi kaulahao. Hana lākou i nā hana o ka mālamaʻana i nāʻiʻo, e ho'ēmi ana i ka nui o ka momona i loko o ke kino, e hoʻonui ana i ka nui o ka muscle.

Amino acids iʻole BCAA?

Hanaʻia nā amino acids i loko o kā lākou papahana i loko o kahi hui amino acids BCAA, akā i loko o ke kūmole haʻahaʻa,ʻoiai nā BCAA mau loko e komo wale i ka valine, leucine a me isoleucine,ʻoiai ua hana kekahi mea hana i nā mea e hoʻonui ai i ka hana o ka amino acid. Hoʻohālikelike nā papahana mai ka BCAA i ka wikiwiki a me ke kaʻina hana o ka assimilation. BCAA ma hope o ka hoʻololiʻana o ka hoʻololi i ke koko i loko o nāʻiʻo a hoʻomaka e komo i loko o kekahi mau minuke ma hope o ka laweʻana,ʻoiai ke komo pinepineʻia nā keʻena i loko o ke ake a laila e laha i loko o ke kino.

He kūpono ka nui o nā amino acids no ka mālamaʻana i ka pale amino acino pono i loko o ke kino, akā, no ka kūkuluʻana i ka nui o ka muscle,ʻo ka hoʻohanaʻana o BCAA a me nā amino acids i loko o ka pahu, he kūpono ia, akā ma muli o keʻano o kekahi mau mea amino, No laila, kohoʻoe i kahiʻoi aku -ʻo ka amino acids a iʻole BCAA, e alakaʻiʻia ma kāu mau pahuhopu a he mea ponoʻoe, e kūkākūkā me kekahi kauka ma kēiaʻano.