ʻAla i ka mea kanu -ʻo ka meaʻai

No ka hoʻomākaukauʻana a me nā meaʻono o kekahi mau nūnū, nā mea'eneʻane kokoke e hana i nā leka. Me ka hanaʻole i ka palapala laulā, e ho'āʻo wale e kuke i ka meaʻalaniʻono no ka moa.

ʻOi ka'ōmaʻa no ka moa

ʻO ka maʻalahi o ka hoʻomākaukauʻana,ʻo kaʻalaniʻalani e hāʻawi aku i ka moa he meaʻoluʻolu loa a hoʻomaʻemaʻeʻia.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Kāpalaʻia ka lepo a ua hui pūʻia me kahi kui o ka paʻakai. Hoʻopiʻoki mākou i nāʻalani a me nā haloo i nā'āpanaʻalani a hui me ka paʻakai a me ka paʻakai, no ka waina keʻokeʻo a me ka waiʻalani.

ʻO ka mīkini paʻakai no ka moa

ʻO kēiaʻano o ka meaʻai no ka poʻe hahai o ka meaʻai maʻamau.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

ʻOhi i ka waiūpaʻa a me ka'ōniu a hiki i ke gula. A laila, e hoʻohui i ka'alala mahana, e hoʻonāuki i ka meaʻala, e pale i ke kūkuluʻana i nā lumps. E ho'āla mau, e'okiʻali i ka mānoanoa, e hoʻonui i ka paʻakai a me ka pepa. ʻO kaʻalani i hoʻonoeʻia e hoʻomaha a hoʻokuʻu i ka'ōpū iʻa (ma kahi kīnaʻi hikiʻole iāʻoe - keʻano o ka'ōmole). Hoʻopili mākou i ka moa i ke kīʻaha keʻokeʻo me ka laiki.

He meaʻono aʻoluʻolu no ka moa

Inā makemakeʻoe e exotic, e kuke i ka moa i ka meaʻono a me kaʻono.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

E hoʻonā i kaʻailaʻaila ma loko o ka pā. Ua hoʻomaʻemaʻeʻia a holoiʻia ka Bulgarian pahū a holoi i nā'āpana nui, ua hoʻomaʻemaʻeʻia ke kīnaʻi aʻekolu i kahi papa. A laila, pākīkī ka pepa 1-2minutes, pāʻani i kaʻai, ka vīneka, ka hapalua o ka aniani o ka wai i hoʻolapalapa (hiki iāʻoe ke wai, i loko o nā pineapples) aʻokiʻoki i nā'āpana pineaples. Ke hoʻohanaʻia ka wai, e hoʻonui i 2 punetēpuni o ke kō. E puhi a puhi no 2-3 mau minuke. Hiki iāʻoe ke hoʻonui i ke kalapala maikaʻi. Ma hope o kēlā, e hoʻohui i ka ketchup a iʻole ka māmā a me ka mākiko. Kū hou, e hoʻoneʻe, e hoʻokuʻu i ka meaʻono a me kaʻono mai ka papa.

Ka mīni paʻakai no ka moa

ʻO ke ho'āʻoʻana i kēia meaʻono mīni maikaʻi e pili pono ana i ka moa i hoʻolapalapaʻia a me nā huahana.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

ʻO ka lepo, e hoʻoulu pinepine, e omo i ka pata a hiki i ke gula. E hoʻopau i ka pāʻani, e hoʻokomo i kaʻaila a me ka pata momona. A laila e hoʻomoʻi i ka paʻakai, e hoʻonui i nā meaʻala a hui maikaʻi.

Mākani i ka mea kanu no ka moa

Hiki i kēia'ati ke hoʻonui i kahi memo piquant i ka moa kalo maʻamau.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

Kāpala mākou i ka paʻakai ma kahi kiʻi liʻiliʻi. ʻOhu mehana e kokoke ana i ka paila kohua, e hoʻopau i ka kīkī a hoʻonāuki a hiki i ka wā e pau ai. Hoʻokomo mākou i ka paʻakai, ka pepa, ka pua nani. No ka hoʻonāʻana i ka mīkini, e hiki iāʻoe ke hoʻoulu i ke kui o ke chili. I kaʻiʻo mākou e lawelawe ana i ka meaʻono wela.

Hoʻokena i ka moaʻula

ʻO ka maʻalahiʻole i ka kukeʻana, akā,ʻo ka meaʻaiʻono loa no ka moa.

Mea Kai:

Hoʻomākaukau

I loko o ke pola, hoʻopālaha i kaʻaila kirīmi, e hoʻopili i ka paila me ka hamu. ʻO kaʻele o ka huiʻana e hoʻololi i kaʻulaʻulaʻeleʻele, e pīpī i ke kāleka, ka paʻakai. Hoʻomākaukauʻia kaʻailaʻono , lawelaweʻia me ka moa a me ka moa.